Reactie op FAR CRY 6 trailer (Nederlands)

Ubisoft heeft tijdens een evenement wat meer details vrijgegeven over het spel FAR CRY 6. In deze video toon ik jullie zowel de cinematic trailer als de announcement trailer doe ik hier een Nederlandstalige reactie op. Far Cry 6 speelt zich af op het tropische Yara. Het fictieve paradijs staat al jaren stil en wordt geregeerd door dictator Anton Castillo, vertolkt door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. Samen met zijn zoon en tevens opvolger Diego zetten ze alles op alles om het land weer in vroegere glorie te herstellen, ongeacht de gevolgen van dien. De roekeloze onderdrukking heeft een ware revolutie onder het volk van Yara ontketend. Spelers kruipen in Far Cry 6 in de huid van Dani Rojas. Rojas is een inwoner van Yara en strijdt als guerrillavechter voor de vrijheid van de standen, jungles en hoofdstad Esperanza.

Be the first to comment

Leave a comment