LEUGENS KOMEN UIT | The Last Of Us 2 – Deel 13 (Nederlands)

Ellie komt aangeslagen terug aan bij het theatergebouw waar Jesse en Dina nog zijn. Ze heeft info verkregen over waar Abby zich schuilhoudt maar tegen een grote mentale kost. Tijdens een flashback gaat Ellie terug naar het Saint Mary Hospital op zoek naar antwoorden. Zij komt daar de informatie tegen die ze al lang aan het zoeken was. Joel komt haar zoeken en ze confronteert Joel met deze informatie. Met tegenzin vertelt hij haar de waarheid die hij al lang voor haar verborgen hield. Ze is er kapot van en wilt hem niet meer spreken. Jessie en Ellie gaan richting Abby maar moeten daarvoor terug de stad doorkruisen. Ze verslaan geïnfecteerden, Scars en WLF’s om voorwaarts te kunnen gaan. Later krijgen ze informatie over waar Tommy zich zou kunnen bevinden. Ze besluiten zich op te splitsen. Ellie gaat achter Abby aan en Jesse gaat naar Tommy. Was dit wel een goede beslissing?

Be the first to comment

Leave a comment