ONGELOOF DOOR TWIJFEL | The Last Of Us 2 – Deel 10 (Nederlands)

Terwijl Ellie wegloopt van enkele vijanden die haar op de hielen zitten, stoot ze op Jessie. Ze werken samen om een auto te stelen en weg te geraken uit Hillcrest. Het lukt hun nipt door een spectaculaire ontsnapping, ze gaan daarna terug naar het theater bij Dina. Tijdens een flashback leert Tommy Ellie met een sluipschutters wapen te schieten. Daarna gaat Ellie met Joel mee op zoek naar gitaarsnaren in een muziekwinkel dichtbij. Daarvoor moeten ze door een hotel gaan waar enkele geïnfecteerden zitten. Ze kunnen deze gelukkig met wat moeite uitschakelen. Even later confronteert Ellie Joel met zijn leugen. Hij houdt deze nog steeds vol en Ellie zegt dat zij hem gelooft maar ze twijfelt wel zeer hard aan zijn uitleg. Komen hier nog gevolgen van? Tussen Ellie en Dina loopt het ondertussen ook wat stroef. Ellie neemt niet de juiste beslissingen.

Be the first to comment

Leave a comment